Bakekurs

(2 omtaler)

1,250.00 kr

Varenummer: I/A Kategori:

Beskrivelse

Dette er et grunnleggende bakekurs i glutenfri bakst.

 

KOMMENDE KURS:

14. juni Enebakk. Kirkebygdens barne og ungdomsskole
13. september Stavanger. Mer info kommer.
14. september Stavanger. Mer info kommer.

Jeg har holdt kurs over hele Norge siden mars 2016 med fantastiske tilbakemeldinger!
Tilbakemeldingene fra dem som har vært på kursene har vært overveldende.
Kurset har flere ganger blitt benevnt som en LIFECHANGER!
Sammen skal vi løse den glutenfrie koden.

Kurset er lagt opp som skoleundervisning der jeg går grundig gjennom fremgangsmåter for å sikre vellykket resultat med din glutenfrie bakst.. hver gang!
Deltakere får være med i deler av bakeprosessen. Men jeg har fokus på å vise de små detaljene som gir stor forskjell på vellykket og mislykket bakst.

På kurset bakes det som regel 7-8 varianter av glutenfri bakst.
Blant annet diverse typer brød, loff, rundstykker, boller, kanelsnurrer, skoleboller, wienerbrød,
pizza, focaccia, pitabrød, polarbrød, horn, hamburgerbrød, pølsebrød etc…
Rett og slett det meste man trenger for å kunne ha en så normal hverdag hjemme som mulig.

Kurset varer  cirka 8 timer. Så vær forberedt på en hèl dag med baking og masse læring.
Under kurset vil det være god tid til spørsmål og dialog for sammen snakke om utfordringer og muligheter.

Det blir en lang dag med baking. Så ta med noe å bite i.
Det vil bli lett servering av kaffe, saft, vann, frukt og litt snacks.
På slutten av kurset smaker vi på alt som er laget i løpet av dagen.
Ta med innesko, mange spørsmål og godt humør.

All påmelding er bindende.
Skulle det oppstå noe slik at kurset ikke blir noe av, vil selvsagt pengene bli refundert i sin helhet.

Sett av ÈN dag for å forandre resten av livet!

VÅR MAT ER VÅR MEDISIN.

Velkommen til en hel dag med Glutenfri Matglede.

2 omtaler for Bakekurs

  1. Thomas

    Utrolig lærerikt kurs!
    Øyvind har stor kunskap om cøliaki som han formidler på en svært pedagogisk og flott måte.
    Det lyser engasjement ut av det han drivermed.
    Nå kan jeg endelig bake igjen!
    Og oppskriftsheftet hans anbefales varmt.

  2. Marianne

    Utrolig lærerikt kurs!
    Dette ble virkelig før og etter for meg. Nå kan jeg endelig lage bakst som smaker som vanlig igjen.
    Dette var virkelig verdt en hel dag.
    Tusen takk ❤️

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »