Kurs

BAKEKURS


Grunnleggende glutenfritt bakekurs.

Gjennom mine bakekurs vil jeg gi grunnleggende opplæring og tips for å løse den glutenfrie koden.
Dette kurset varer cirka 7 timer og jeg vil gå grundig gjennom fremgangsmåter for å sikre vellykkede resultat med din glutenfrie bakst… hver gang.

På kursene mine baker vi blant annet:
diverse typer brød, loff, rundstykker, boller, kanelsnurrer, skoleboller, wienerbrød,
pizza, focaccia, pitabrød, polarbrød, horn, hamburgerbrød, pølsebrød etc…
Rett og slett det meste man trenger for å kunne ha en så normal hverdag hjemme som mulig.

På mine kurs går jeg nøye gjennom de små detaljene som gjør den store forskjellen på vellykket og mislykket glutenfri bakst.
Tilbakemeldingene fra dem som har vært på kursene mine har vært overveldende!

Velkommen til en hel dag med Glutenfri Matglede 


PÅMELDING:

VIPPS: 900 kroner pr stk til Vippsnummer 640413.
Husk og merke med STED & DATO.

For spørsmål eller mer info:

Mail:
oyvind@coliakikokken.no
Mobil:
909 57 628

Translate »