Ovnspannekake

Facebookmail
Ovnspannekake

Ælska du pannekaker??
Ka med ei fluffy ovnspannekake som du kan slenge hele røra i ovnen?!?

Du spare masse tid og resultatet….. det blir HIMMELSK!
Det her blir hele familiens nye favoritt 🙂

INGREDIENSER:

– 6 store egg
– 2,5 dl melk (kan fint bruke laktosefri melk)
– 150 gr Semper Mix (Semper Fin Mix for laktosefri)
– 50 gr smeltet meierismør (ev. laktosefritt smør)
– Et lite knippe maldonsalt

FREMGANGSMÅTE:

– Sett stekeovn på 225 grader.
– Smelt smør.
– Bland så alle ingrediensene godt sammen med en visp.
– Smør en ildfast form ( ca 20 X 30cm) med litt smør eller rapsolje.
– Hell røren i formen.
– Stekes midt i ovnen i ca 25 minutter.
– Pannekaken blir å heve seg fluffy og være gyllenbrun når den er ferdig.
– Ta formen ut av ovnen og la den hvile i 5 minutter.

Topp gjerne ovnspannekaken med:

  • Blåbærsyltetøy og melis.
  • Blåbærsyltetøy og bacon.
  • Yoghurt, honning og nøtter.
    Nytes med iskald melk til!
Gyllen og fluffy rett ut av ovnen.
Topp hærligheten med akkurat det DU liker! 🙂
Translate »