KNEKKEBRØD er så godt… det kiler i magan :D
Knekkebrød er så godt…. det kiler i magan 😀
Disse deilige og sprø knekkebrødene e utrolig enkle å lage og proppet full av sunn energi!!
Også smaker di helt fantastisk 🙂 🙂
Æ har regnet ut stykkpris på knekkebrødene: 1,30kr !!
DET e billigere enn dem du kjøper i butikken 😀
r regnet ut stykkpris på knekkebrødene: 1,30kr !!
DET e billigere enn dem du kjøper i butikken 😀
INGREDIENSER:
– 1 dl rapsolje
– 8 dl lunka vann
– 2 dl gresskarkjerner
– 2 dl solsikkekjerner
– 4 dl glutenfrie havregryn
– 2 dl sesamfrø
– 1 dl linfrø
– 4-5 dl Semper fibermix.
Bland ingrediensene godt og la dem svelle i 10 minutter.
Deretter tilsetter du:
– 1 ts maldonsalt
– 1 1/2 ts bakepulver
– 2 ss honning
GJØREMÅTE:
Røren skal ha grøtkonsistens.
Fordeles tynt på papirkledde stekeovnsplater.
Stekes i varmluftsovn på 180 °C i 15 min før du tar dem ut og ruter dem i ønsket størrelse med en pizzaskjærer.
Deretter stekes knekkebrødene videre i 30-35 min.
Følg med underveis, de skal være sprø og litt brune når de er ferdige.
Denne oppskrifta rekker til mellom 50-60 knekkebrød, litt avhengig hvor store du kutter dem.
Avkjøles på rist. ( gjerne på rist i stekeovnen med stekeovnsdøra på gløtt i restvarmen)
Oppbevares i tett boks. Da e knekkebrødene holdbar i minst 3-4 uker…. om du ikke har spist dem opp da 😉