GLUTENFRIE ENERGIBARER


Hjemmelagede glutenfrie Energibarer proppet full av sunn energi!!! 😀
Perfekt å ta med i sekken på påskefjellet eller før ei god trening.
Med sunne ingredienser som gojibær, mandler, kokos, linfrø, dadler og ørlite salt blir dem saftige og smakfulle også 🙂 🙂
INGREDIENSER:
– 250 gr dadler
– 150 gr mandler
– 50 gr gojibær
– 30 gr kokos
– 20 gr linfrø
– 5 gr maldonsalt
FREMGANGSMÅTE:
Sørg for at du har noen saftige ferske dadler. Skjær ut stenene.
Ha så alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til en passe fin masse. Men det ska være litt tygg i.
Mulig at det kan henge seg litt opp i maskinen. Men bare å åpne og justere litt før du mixer videre.
Dette syns æ e passe fin konsistens så det blir litt tygg i barene.
Kutt dem opp i 50 grams biter og pakk dem inn i plastfolie. Oppbevares i frys eller kjøleskap.
Masse deilig energi til påsketuren eller før ei god treningsøkt 🙂 🙂
NÆRINGSINNHOLD:
Energi pr 500 gr: Energi pr 100 gr:
Kcal 2061,5 412,0
Fett 97,5 gr 19,5 gr
Karbohydrater 160,0 gr 32,0 gr
Protein 75,5 gr 15,1 gr
Kostfiber 44,5 gr 8,1 gr