WRAPS WRAPS… fantastiske glutenfrie wraps!

Facebookmail

I min første anmeldelse av spisesteder her i Trondheim tok æ turen innom WRAPS WRAPS på Solsiden.
I slutten av artikkelen har æ rullet terningen for min dom over Wraps Wraps.
For dere som kommer fra, eller er litt kjent i Trondheim, ligger det på baksiden av Solsiden. I samme bygg som parkeringshuset.
Dette e et rimelig nyetablert take away-sted. Og det var to ting som slo mæ da æ kom inn… det store smilet til Eddy 😀 Og æ skjønner fort at dette e en som virkelig e glad i jobben sin og brenner for det han gjør. Eddy kommer fra Tyskland og har lang erfaring i serveringsbransjen bak seg.
Ettersom æ e svært opptatt av renhold og orden, slår det mæ mens praten går hvor utrolig ryddig og rent det er i det lille og koslige lokalet hans.
20160106_194957
Konseptet e veldig enkelt: servere smakfull og sunn mat til folket 🙂
Og her får du både glutenfri og vegansk mat hvis du ønsker det. Og for dem som ikke har glutenallergi har han tortillas i alle mulighe varianter.
Screenshot_2016-01-06-20-27-16-1
Æ gir han frie tøyler til å lage to smakfulle wraps med alt han måtte ønske på… bare at dem e 100% glutlenfrie.
Hans forslag blir en kyllingwrap med spicy mangosaus og en hot tacowrap.
Mens han lager wrapsene til mæ forteller han mer om konseptet. At han vil skape et sunt og smakfullt tilbud i jungelen av usunn fast food her i byen. Blant annet har han dipsauser laget av yoghurt istedet for majones. Og der andre smaksetter det meste med bare sauser har han utrolig smakfylt garnityr som gir skikkelig kick 🙂

Etter en kjempehyggelig prat tar æ mine to wrap med mæ hjem for grundig smaking.
20160106_205609
Det æ var mest spent på var de glutenfrie wrapsene. Her har æ smakt et utall forskjellige varianter før, med heller dårlig erfaring.
Men disse e jo supermyke og utrolig smakfulle…. HURRA 😀 😀
Kanskje æ må ta mæ en prat om hvor han kjøper disse fra… 😉
Begge wrapsene smaker utrolig godt!! Ferske og gode råvarer. I den første e det fyllt med deilige kyllingbiter, mango, ingefær, jalapenos, fetaost og masse sprø salat. Det smaker fortreffelig. Den andre med tacokjøtt smaker også utrolig godt. Og den gir et fint lite spark. Det eneste æ kanskje har å utsette her e at selve kjøttdeigen e litt for most for min del. Skulle kanskje ønske det var litt mer tygg i kjøttdeigen. Men det smakte fortreffelig! 🙂

Totalt sett ble dette en skikkelig opptur. Det å kunne kjøpe fast food som man kan dytte nedpå med god samvittighet var en glede. Og ikke minst vil æ for min del si at æ garantert ska på nattbesøk til Eddy når alle andre drar å kjøp sæ kebabruller, kebab i pita og hamburgere som æ ikke kan spise på nattmarunden.
Så æ oppfordre alle til å ta sæ turen innom Eddy på WRAPS WRAPS for et smakfullt måltid. En sen frokost, deilig lunsj, overtidsmat, kveldssnack eller nattmat.
Sånne tilbud som satser seriøst og leverer så god mat håpe æ Trondheim vet å benytte sæ av!!

Masse lykke til videre og Wrap it Eddy 😀 😀

Æ rulle terningen til en STERK5

Translate »