SUPERSUNNE HAVRERUNDSTYKKER på under 30 minutter

Facebookmail

Supersunne havrerundstykker proppet med protein!
Og det beste… utrolig lett å lage og tara kun 30 minutter til du har ferdigstekte rundstykker 😀
Du setter ovnen på 180 grader ( æ justerte litt ned på tempen etter første steking). Og på 5 små minutter har du satt deigen klar.
Og 20-25 minutter i ovnen har du ferdig stekte rundstykker. Null heving 🙂


INGREDIENSER:

– 400 gr glutenfri havregryn
– 4 egg
– 400 gr cottage cheese
– 2 ts bakepulver
– 1 ss honning
– 1/2 ts maldonsalt
– litt sesamfrø
(eventuelt tilsett litt urter som rosmarin, timian, basilikum, hvitløk, hakkede oliven, hakkede soltørkede tomater for å lage urterundstykker som e knallgodt til ei varm suppe en sen og kald vinterkveld)

FREMGANGSMÅTE:

Sett ovnen på 180 grader med varmluft.
Kjør havregrynen i foodprosesser eller stavmixer i 8-10 sekunder så du maler den litt finere.


Ha havregrynen i en bolle. Så kjøre du resten i foodprosessoren eller stavmixeren også i 8-10 sekunder.


Bland det tørre og det våte i bollen etterpå.
Snapchat-133018522578289883
Form den til runde boller. Det ble 10 stk av denne oppskriften.
Pensle bollene med rapsolje før du strør sesamfrø over dem. Du kan erstatte sesamfrøene med litt revet ost hvis du vil synde litt.
Snapchat-6129245121053715672
Inn i ovnen på varmluft i 20-25 minutter.

Og som nevnt over.. putt litt urter og gode smaker i bolledeigen før du steker dem. Da har du fantastisk gode og supersunne porsjonsbrød til supper, salat eller gryteretter. NAMMMM med god samvittighet i januar føles Xtra godt 😀 😀
Snapchat-5653117339823758207 – Kopi

Translate »