Potetvafler

Facebookmail

Potetvaffel… den perfekte lunsjen!

Laget på deilig melne mandelpoteter og glutenfritt fibermel. Smakssatt med fyldig seterømme som gjør dem herlig konsistens og smak.
Topp dem med deilig røykelaks eller, som vegetarrett med nydelig kikertsalat. Se tips lengre ned.

Potetvafler blir raskt din nye favorittlunsj 🙂

INGREDIENSER:

  • 350 gr kokte mandelpoteter
  • 50 gr smeltet meierismør
  • 1,5 dl Seterrømme
  • 2 egg
  • 100 gr Semper Fiber
  • 1 ts bakepulver
  • 1,5-2 dl melk
  • 1- 2 ts maldonsalt

FREMGANGSMÅTE:

  1. Skrell og mos potetene. Ha dem i en bolle.
  2. Tilsett smeltet smør, rømme, egg, mel og bakepulver.
  3. Spe røren ut med melk mens du vispen røren jevn til en passe tykk vaffelføre.
  4. Smak til med maldonsalt.
  5. Smør vaffeljernet godt med smør og stek potetvaflene godt gyldenbrune.

Du topper selvsagt vaflene med akkurat det DU ønsker.
Men jeg anbefaler følgende topping:

  • En god klatt Seterrømme.
  • Noen skiver med god røykelaks.
  • Syltet rødløk.
  • Fersk blad eller kruspersille.

Dette kan også bli en fantastisk vegetarrett ved å toppe potetvaffelen med:

  • En god klatt Seterrømme
  • Lett ovnsristede kikerter.
  • Frisk babyleafsalat vendt inn i sitronsaft.
  • Syltet rødløk

Dette er bare supergode og sunne vafler!

NYT!!

Translate »