KOKOSMAKRONER

Facebookmail
Din vurdering

Deilige kokosmakroner som er sprø utenpå og myke og seige inni.
Rett og slett farlig gode! Og så utrolig enkle å lage!
Duften av nystekt kokos i huset er bare himmelsk.
På tide å gå litt kokos nå…… 🙂

INGREDIENSER:

  • 200 gr kokosmasse
  • 200 gr sukker
  • 4 eggehviter
  • 30 gr potetmel
  • ½ ts maldonsalt

FREMGANGSMÅTE:

  1. Bland alle ingrediensene i en tykkbunnet kasserolle.
  2. Varm opp på meidum sterk varme mens du rører hele tiden.
  3. Massen skal IKKE koke!
  4. Rør jevnt til det blir en seig deig etter 7-8 minutter,
  5. Bruk 2 teskjeer og sett 20 topper fordelt på 2 stekebrett kledd med bakepapir..
  6. Stekes på nest nederste rille i ovnen 14-16 minutter på 170 grader.
  7. Kokosmakronene skal bli lett gylne og lett og fine markerte brune kanter.
  8. La dem avkjøle seg på stekebrettet.
  9. Oppbevares i en lufttett kakeboks.

Kokosmakronene kan dyppes i smeltet sjokolade om du vil ha dem ekstra syndige.

Translate »