KOKOSMAKRONER
Deilige kokosmakroner som er sprø utenpå og myke og seige inni.
Rett og slett farlig gode! Og så utrolig enkle å lage!
Duften av nystekt kokos i huset er bare himmelsk.
På tide å gå litt kokos nå…… 🙂
INGREDIENSER:
- 200 gr kokosmasse
- 200 gr sukker
- 4 eggehviter
- 30 gr potetmel
- ½ ts maldonsalt
FREMGANGSMÅTE:
- Bland alle ingrediensene i en tykkbunnet kasserolle.
- Varm opp på meidum sterk varme mens du rører hele tiden.
- Massen skal IKKE koke!
- Rør jevnt til det blir en seig deig etter 7-8 minutter,
- Bruk 2 teskjeer og sett 20 topper fordelt på 2 stekebrett kledd med bakepapir..
- Stekes på nest nederste rille i ovnen 14-16 minutter på 170 grader.
- Kokosmakronene skal bli lett gylne og lett og fine markerte brune kanter.
- La dem avkjøle seg på stekebrettet.
- Oppbevares i en lufttett kakeboks.
Kokosmakronene kan dyppes i smeltet sjokolade om du vil ha dem ekstra syndige.