SøtpotetWrap m/kylling

Facebookmail
Din vurdering

Søtpotetwrap er en skikkelig sunn og digg hverdagsmiddag.
Det er kjapt.
Det er sunt.
Det er lett.
Det er godt.
Æ har brukt disse wrapsene fra BFree:


Som dere ser så er di glutenfrie og sunne. Så her er det bare å fylle dem med masse digg. Hver wrap varmes på en tørr stekepanne på medium varme 30-40 sekunder på hver side.

Denne oppskriften holder til en liten familie.

Rekker til: 2 voksne og 2 barn.
Tidsforbruk: 15-20 minutter.
Totalpris: 230 kroner

Get ready to Wrap it 🙂

INGREDIENSER:

  • 1 pk BFree søtpotetwrap
  • 600 gr kyllingfilet
  • 1 pk gresk yoghurt naturell
  • 1 sitron
  • 1 søt spisspaprika
  • 1 pk plommetomater
  • 1 pk spinat
  • 1 mango (kan og bruke tørket mango i strimler)
  • 4 vårløk
  • 1 rødløk
  • Salt & pepper
  • Paprikapulver
  • Grillkrydder

FREMGANGSMÅTE:

  • Krydre kyllingfileten godt på alle sider.
  • Ha litt olje og 1 ss smør i stekepannen og stek kyllingen på medium sterk panne 2 minutter på hver side.
  • Legg kyllingfiletene i en ildfast form og etterstek dem i ovnen på 180 grader i 7-8 minutter.
  • I mens kutter du opp alle grønnsakene og gjør dem klare.
  • Skyll og tørk godt av stekepannen.
  • Sett stekeplaten på medium varme og stek wrapsene 30-40 sekunder på hver side.
  • Ta ut kyllingen og la den hvile 5-6 minutter før du skjærer den i 1 cm tykke skiver.
  • Smør hver wrap med yoghurt og topp dem spinat, kylling, paprika, tomat, mango og vårløk.
  • Topp hver wrap med en liten ekstra dæsj med yoghurt.
  • Skjær opp sitronen i båter og gi hver wrap en god skvis med sitron på toppen.
  • Brett wrapene sammen og del dem i to med skrå skjæreflate. Da ser dem så flott ut atte.
  • Æ har beregnet 2 hele wraps til de voksne og 1 wrap pr barn. Det skal mette godt i magen.
  • Wrap It & Dig In 🙂
Translate »