SøtpotetWrap m/kylling



Søtpotetwrap er en skikkelig sunn og digg hverdagsmiddag.
Det er kjapt.
Det er sunt.
Det er lett.
Det er godt.
Æ har brukt disse wrapsene fra BFree:

Som dere ser så er di glutenfrie og sunne. Så her er det bare å fylle dem med masse digg. Hver wrap varmes på en tørr stekepanne på medium varme 30-40 sekunder på hver side.
Denne oppskriften holder til en liten familie.
Rekker til: 2 voksne og 2 barn.
Tidsforbruk: 15-20 minutter.
Totalpris: 230 kroner
Get ready to Wrap it 🙂
INGREDIENSER:
- 1 pk BFree søtpotetwrap
- 600 gr kyllingfilet
- 1 pk gresk yoghurt naturell
- 1 sitron
- 1 søt spisspaprika
- 1 pk plommetomater
- 1 pk spinat
- 1 mango (kan og bruke tørket mango i strimler)
- 4 vårløk
- 1 rødløk
- Salt & pepper
- Paprikapulver
- Grillkrydder
FREMGANGSMÅTE:
- Krydre kyllingfileten godt på alle sider.
- Ha litt olje og 1 ss smør i stekepannen og stek kyllingen på medium sterk panne 2 minutter på hver side.
- Legg kyllingfiletene i en ildfast form og etterstek dem i ovnen på 180 grader i 7-8 minutter.
- I mens kutter du opp alle grønnsakene og gjør dem klare.
- Skyll og tørk godt av stekepannen.
- Sett stekeplaten på medium varme og stek wrapsene 30-40 sekunder på hver side.
- Ta ut kyllingen og la den hvile 5-6 minutter før du skjærer den i 1 cm tykke skiver.
- Smør hver wrap med yoghurt og topp dem spinat, kylling, paprika, tomat, mango og vårløk.
- Topp hver wrap med en liten ekstra dæsj med yoghurt.
- Skjær opp sitronen i båter og gi hver wrap en god skvis med sitron på toppen.
- Brett wrapene sammen og del dem i to med skrå skjæreflate. Da ser dem så flott ut atte.
- Æ har beregnet 2 hele wraps til de voksne og 1 wrap pr barn. Det skal mette godt i magen.
- Wrap It & Dig In 🙂


