KVIKK LUNSJ

Facebookmail

Hvor lenge er det siden du spiste deilig KVIKK LUNSJ i påska?
Enten i sofakroken eller rett opp fra tursekken i påskesola etter en lang hærlig dag på fjellet?

Denne oppskrifta gir deg deilig hjemmelaget  og glutenfri KVIKK LUNSJ 😀
20150331_005421

INGREDIENSER:

  • 100 gr romtemperert smør
  • 150 gr melis
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ss Xtra virgin coconut oil
  • 2 romtempererte egg
  • 275 gr Schar B-mix
  • 1 ts bakepulver
  • 400 gr Freia melkesjokolade

FREMGANGSMÅTE:

  1. Sett stekeovnen på 220 grader.
  2.  Visp smør, melis, coconutoil og vaniljesukker sammen til kremaktig konsistens.
  3. Tilsett ett og ett egg mens du mixer med høy hastighet.
  4. Bland sammen bakepulver og mel før du tilsetter dette i røren.
  5. Elt dette sammen til en fast og fin deig. Tilsett eventuelt mer mel viss det trengs.
  6. Bre deigen til en jevn og fin firkant i en stekeplate med bakepapir.
  7. Deigen skal være knapt 1 cm tykk.
  8. Sett inn i ovn og skru ned til 200 grader.
  9. Stekes i 12-15 minutter.
  10. Kjeksen er ferdig når du ser den begynner å få en brun stekeskorpe.
  11. La kjeksen få hvile på stekebrettet 10 minutter før du skjærer dem opp i passe biter og legg dem over på en rist mens di kjøler seg ned.
  12. La dem ligge på benken til dagen etterpå for å bli skikkelig sprø.
  13. Når kjeksbitene er sprø er dem klar til dypping i melkesjokoladen som du har smeltet i vannbad.
  14. Dypp dem og legg dem på rist med bakepapir under selve risten så dem får dryppet av seg.
  15. Sett de ferdige sjokoladebitene til kjøling minst èn time.

Vil du gi Kvikk-Lunsjen din ekstra påskesmak, rasper du over litt økologisk appelsinskall før sjokoladen stivner 😀

20150331_005410

DA har du ferdig deilig KVIKK LUNSJ for mange hærlige påskebiter 😀

Oppbevares i kjøleskapet.

GOD PÅSKEKOS 🙂 🙂

Translate »