SUKKERFRIE TRØFLER /m kokos & lakris

Facebookmail

Fysen på no søtt og godt te kveldskosen?? 😀
Æ ælska søtsaka.. MÅ ha det kvær dag. Men det e jo ikke helt bra…. alltid 😉
Så da måtte æ google mæ gjennom nettet for å se om det fins nåkka man kan putt i munn uten å få dårlig samvittighet og søte mareritt.
Disse detoxtrøflene kan du med god samvittighet trykke i dæ da. For dem e supersunne og gode.
Helt uten sukker e dem også. Kun naturlig søtning fra dadler og blåbær. Sundt fett fra cashewnøttene og antioksidanta fra blåbærene.
Dem hold sæ flere dager i kjøleskapet…. viss du klare å holde dæ unna dem da 😉
11051745_826128047467262_1666484509806110131_n
INGREDIENSER:

2 dl blåbær
1,5 dl cashewnøtter
2 dl dadler
2 ss linfrø
3 ss kakao

DYPPING:

kokos
lakrispulver
kakao
11109813_826128107467256_2085395030119691209_n
FREMGANGSMÅTE:

Ha alle ingrediensene i en foodprocessor eller stavmikser. Kjøres kjapt te en seig fin masse.
Er massen for tørr.. tilsett litt mer blåbær.
Er massen for våt.. tilsett mer cashewnøtter

Det skal bli cirka 40 små deilige trøfler.

Rull dem sammen i hånden og rull dem i den dyppingen du liker best.
Kokos e alltid en favoritt.
Mens jeg syns dem jeg dyppet i rå lakrispulver ble helt fantastiske gode. Fås kjøpt i gode sjokoladebutikker eller helsekost. Denne lakrisen er råpulver, og dermed glutenfri.

Trøflene holder seg i kjøleskapet i opptil 2 uker.
Men lykke til med DET 😉

Translate »