I rekken av serveringssteder på Solsiden i Trondheim har det dukket opp en nykommer som hete Selma Pizza og Bar.
Da æ leste gjennom pizzamenyen deres ble æ utrolig nysgjerrig på mange spennende smakskombinasjoner.
Etter kjapt svar fra Facebooksiden deres om at dem hadde glutenfritt alternativ, (så fremst du tåler spor av gluten) tok æ  turen innom. Et røft og rocka lokale i 2 etasjer og stor uteservering møtte mæ. På uteserveringen var det kræsjparkert en retro og kul campingvogn midt blant bordene. Inne var det en bar i stål og røffe detaljer. Samt pizzakokkens hellige avlukke der han snurret pizza i en vedfyrt pizzaovn. Vi valgte å trø opp i 2.etasje der det var en hærlig blanding av retro, rocka og moderne stil. Her kunne æ virkelig trives :)20160703_18291520160703_182846
Vi ble tatt imot av en superhyggelig og smilende servitør som fort gjorde oss oppmerksomme på at det kunne inneholde spor av gluten på pizzaene deres. En viktig og bra ting å få vite når man har sagt man har cøliaki.
Menyen e ikke så stor. Men den så utrolig spennende og smakfull ut. Så vi valgte å bestille hver vår pizza, samt noen sideretter.
20160703_182834
Dem har også Ringnes Lite for dem som ønske sæ glutenfri øl til maten.
Dessverre hadde dem bare 1 glutenfri pizzabunn igjen. Så vi måtte dele den. En liten nedtur da vi var sultne og klar for pizza. Men servitøren ga oss en siderett ekstra og dessert på kjøpet… og den desserten ska æ kom tilbake til 😀 😉

Stemningen i lokalet på en søndags ettermiddag var laid back og koslig. Og på det særdeles rene og flotte toalettet fikk man servert standup av det grove slaget av Eddie Murphy på høytalleren. Så man kom smått flirende for sæ sjøl ut av toalettet.

Så var det tid for mat… og her ble det en liten buffet av bestillingen vår :)
– Pizza med langtidsstekt ribbe, koriander, chilliolje, lime, yuzu, mozzarellaost.
– Selma salat med grillet og deilig sprø hjertesalat, sitronvinaigrette, pancetta og vâsterbottenost.
– Skinke og melon. Pepperkrydret cantalopemelon og deilig soaveskinke.
– Friterte poteter som eksploderte i smak av chilli, røykt paprika og aioli !!! 😀 😀
– Caprese med tomat, ost, oliven og basilikum.
– Dessert ble youghurtis med ristede peanøtter og karamellsaus med salt i.
20160703_18384720160703_18381420160703_191238

For å starte med pizzaen… det var en utrolig god bunn… deilig godt stekt med sprø skorpe. Ikke syltynn som italiensk pizza. Men midt mellom det og tykk amerikansk bunn. Så den var myk og luftig. Det var utrolig gode og spennende smaker på pizzaen. Hele pizzamenyen var spennende med nye og smakfulle smakskombinasjoner. Så æ ska nok tilbake å prøve mer pizza her :)

De friterte potetene var rett og slett en smaksbombe!!! Helt utrolig gode 😀
Anbefales om du bare vil ha noe hot og godt til øllen også.
Selmasalaten var supersprø og smakfull. Mens capresen var litt smaksløs og kjedelig.
Så kom vi til desserten som vi fikk på kjøpet for at dem var fri for pizzabunner. Og FOR EN DESSERT!!!
Skal du spise yoghurtis ÈN plass i Trondheim så må du dra på Selma 😀 😀
Selve yoghurtisen i seg selv var helt fantastisk på smak og konsistens. Og når dem da hadde krydra den med karamelliserte peanøtter og toffeesaus med havsalt… snakk om desserthimmel!!! :)

Når vi da får regningen for 2 stk med 1 pizza, selmasalat, melon og skinke, caprese, friterte poteter, yoghurtis og 2 cola light som totalt ble 484 kroner må man jo bare smile fra øre til øre 😀
Rett og slett et kupp!!
20160703_192702
Vi hadde et utrolig koslig besøk på Selma. Flott lokale, hyggelig betjening og løssluppen stemning. Virkelig en plass å kræsje innom, gå ut å spise et godt måltid, kose dæ i baren med et uttall av øltyper og deilige drinker og en plass æ lett tar turen når æ ska ut en lørdagskveld.

Og bære så du ikke glæm det… GÅ PÅ SELMA Å KJØP YOGHURTIS!!!!! :) :)

Rett og slett TOMMEL OPP for Selma 😀

Cøliakikokken ruller terningen til en god 5`er5

facebooktwittermail